2de Lockdown / Ost blijft open voor onderhoud/herstellingen/plaatsen winterwielen


'CORONA UPDATE'
Na de beslissing van het overlegcomité van 30.10.'20 kunnen wij u meedelen dat OST OPEN blijft, onder strikte voorwaarden:
- onze werkplaatsen blijven open voor onderhoud, herstellingen, recall campagnes, montage winterwielen, enz.
Alle geplande afspraken kunnen gewoon doorgaan en nieuwe afspraken zijn mogelijk. Het is nu het meest geschikte moment om uw winterwielen te laten plaatsen. Veiligheid primeert! U kan evenwel NIET binnen wachten tijdens de interventie aan uw wagen. Daarom zullen we indien u dit op voorhand aangeeft, een fiets voorzien (gratis dienst) of een huurwagen (31 €/dag).
- het afleveren van nieuwe - en tweedehandswagens blijft ook mogelijk mits deze buiten de showroom geleverd worden, ZONDER fysiek contact met onze medewerkers.
- Verkoop aan bedrijven en particulieren blijft van toepassing maar vanop afstand. Er zijn GEEN klanten toegelaten in de showroom en ook persoonlijke afspraken zijn verboden. We vragen u daarom om via digitale kanalen contact met ons op te nemen!
We willen jullie bedanken voor de inspanningen van de voorbije maanden. Tot op heden hebben wij het virus buiten kunnen houden en de omgeving zeer veilig voor eenieder kunnen inrichten. We gaan dit ook - met uw hulp- zo voortzetten de komende maanden.
Ons Team blijft ter beschikking om alles op te volgen!

Share: