Ost blogt.


Lees hier de laatste nieuwsberichten en andere interessante weetjes over Honda en Autobedrijf Ost.

Onze E is aan een zegemars begonnen. Op 16 november werd de wagen in Duitsland bekroond tot 'Duitse auto van het jaar' en vandaag weten we dat hij ook door Autogids in zijn categorie de winst pakt. 

De ganse rij erkenningen in alle landen van Europa quasi gaan we hier niet overlopen. We concentreren ons hier even op de Duitse overwinning. Dit bastion dat het vaakst in eigen rangen de winnaar vond, zet voor het eerst OOIT een Japans voertuig op de eerste plaats. Dit is voor Honda een geweldige eer. De reactie van klanten en de media op de Honda e zijn vanaf de eerste onthulling overweldigend positief geweest. Een uniek ontwerp vol baanbrekende technologieën en geavanceerde intelligente verbindingsmogelijkheden om eigenaren verbonden te houden met hun dagelijkse leven. 


...

'CORONA UPDATE'
Na de beslissing van het overlegcomité van 30.10.'20 kunnen wij u meedelen dat OST OPEN blijft, onder strikte voorwaarden:
- onze werkplaatsen blijven open voor onderhoud, herstellingen, recall campagnes, montage winterwielen, enz.
Alle geplande afspraken kunnen gewoon doorgaan en nieuwe afspraken zijn mogelijk. Het is nu het meest geschikte moment om uw winterwielen te laten plaatsen. Veiligheid primeert! U kan evenwel NIET binnen wachten tijdens de interventie aan uw wagen. Daarom zullen we indien u dit op voorhand aangeeft, een fiets voorzien (gratis dienst) of een huurwagen (31 €/dag).
- het afleveren van nieuwe - en tweedehandswagens blijft ook mogelijk mits deze buiten de showroom geleverd worden, ZONDER fysiek contact met onze medewerkers.
- Verkoop aan bedrijven en particulieren blijft van toepassing maar vanop afstand. Er zijn GEEN klanten toegelaten in de showroom en ook persoonlijke afspraken zijn verboden. We vragen u daarom om via digitale kanalen contact met ons op te nemen!
We willen jullie bedanken voor de inspanningen van de voorbije maanden. Tot op heden hebben wij het virus buiten kunnen houden en de omgeving zeer veilig voor eenieder kunnen inrichten. We gaan dit ook - met uw hulp- zo voortzetten de komende maanden.
Ons Team blijft ter beschikking om alles op te volgen!

   

...

Zijn uw banden scheef afgesleten ?
“Trekt” uw voertuig weg, zodat u de hele tijd moet tegen sturen ?
Of staat uw stuur “scheef” als u op een rechte baan rijdt ?

Dan dient uw voertuig naar alle waarschijnlijkheid uitgelijnd te worden.

...