Ost blogt.


Lees hier de laatste nieuwsberichten en andere interessante weetjes over Honda en Autobedrijf Ost.

Na deze donkere tijd in eenieders leven, zullen er wellicht enkele praktische zaken overeind blijven in het post-corona tijdperk.  Zoals  de keuringcentra die nu enkel nog op afspraak werken. Ook wij hebben bepaalde zaken ontdekt die het onze klant makkelijker maken. Mensen die eens naar een wagen willen komen kijken maken nu via een simpel verzoek/ mail / telefoon een afspraak. Alles blijft net als vroeger geheel vrijblijvend maar … er is nooit teveel volk op hetzelfde moment aanwezig. De verkoper maakt tijd vrij en is voorbereid. En ook al voelde dit een beetje raar aan voor de klant om zijn bezoek op voorhand te laten registreren... het gaat nu al veel vlotter en zelfs in die mate dat we hierover vele complimenten krijgen. 

Uiteraard lukt dit enkel als de verkoper zich opstelt als een adviseur en niet als een harde verkoper. Gelukkig is bij een merk als Honda geen dwang nodig en beslist de klant uiteindelijk zelf en als het hem past wanneer hij een Honda aanschaft. 

We gaan in het weekend (zaterdag tss. 10-17u en zondag 10-12u) vanaf nu tot zeker 1 april op afspraak blijven werken in het weekend. Dus maak een afspraakje en dan zal de deur met een smile worden geopend en kan u op het gemak eens rondlopen in de showroom en u desgevallend bevragen over de modellen. 

Voor een afspraak: sales@autobedrijfost.be (Yves), info@autobedrijfost.be (Elsy, Sven of Chris), 09 369 19 65 

...

Supernieuws! 

We kondigen met veel plezier aan dat we een samenwerking aangaan met Hanne en haar steunen met het verwezenlijken van haar sportieve dromen. Ze wordt een ambassadeur voor ons merk 'OST'  !  We hopen dat jullie ook fan worden van deze fantastische en zeer bescheiden sportvrouw.  


...

Iedereen heeft eigen verlangens. Ieders verhaallijn is anders. Zo is Geert (zie foto) een grote fan van de Honda E. Een wagen die past bij zijn avontuurlijke kijk op het leven. 

Kom zeker eens langs in Wetteren of in Aalst tijdens deze interessante periode van straffe saloncondities.

 

Indien u met twee personen wenst langs te komen, maak dan een afspraak via mail: info@autobedrijfost.be of telefoon 09 369 19 65. 

 

Op afspraak ontvangen we u als een VIP. Dit is zeer aangenaam voor u en voor ons, én het is corona veilig. Ook zonder koopintentie bent u meer dan welkom. U kan in alle rust kennis maken met de wagens in onze showroom en vervolgens thuis de gedetailleerde informatie doornemen.  

Zoals u van ons gewend bent, blijven we nadien voor u heel graag beschikbaar via mail, teams, telefoon, ... etc.

 

 

Honda groeten van ons team en tot gauw! 

Elien, Vic, Elsy, Jonas, Mo, Sven, Pieter-Jan, Chris, Geert, Karine, Yves, Jelle en Yoran


...